Viby IF - Gymnastik


Sådan bliver du instruktør i Viby IF-gymnastik

Vi har altid brug for nye instruktører og hjælpeinstruktører i foreningen. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af en forening, der tager sig af de frivillige og skaber gode rammer for bevægelse, leg og læring inden for forældre-barn hold, springgymnastik, acrobatik, voksengymnastik og volleyball, så tøv ikke med at kontakte os på: info@viby-gymnastik.dk

Hvad kan du forvente af os:
Du kan forvente af os, at vi støtter dig i din rolle, som enten instruktører eller hjælpeinstruktører og at du altid har et sted at henvende dig, hvis du oplever, at der er noget du ikke kan klare på egen hånd. Som ny instruktører eller hjælpeinstruktører i foreningen kommer du ikke til at stå alene. 
Se Mentorordning og Kontaktpersonordning.

Du kan forvente af os, at vi sørger for, at du bliver godt klædt på i forhold til kurser, så du altid føler dig inspireret og fagligt dygtig.

 

Hvad forventer vi af dig:

Vi forventer at du, som instruktør eller hjælpeinstruktør i Viby IF gymnastik, engagerer dig i din træning og optræder som rollemodel, samt prioriterer at deltage i instruktørmøder og arrangementer, herunder f.eks. forårsopvisningen. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har en masse erfaring eller kurser på forhånd, men vi forventer, at du er villig til at tage imod vores tilbud om kurser, så du kan dygtiggøre dig, imens du er i foreningen.


Mentorordning:

 Hos Viby IF - gymnastik har man altid som ny instruktør i foreningen en mentor koblet på. Det kan gøres på flere forskellige måder, men betyder som udgangspunkt, at der vil være en erfaren instruktør til stede til træningerne i starten af sæsonen. Ordningen kan bruges af nye instruktører, til at komme godt ind i foreningen, og sikre dem, at der er styr på praktikken og sikkerheden omkring træningen. Det er dog også muligt at man som erfaren instruktør kan få tilknyttet en mentor efter behov. Enten ved at en anden instruktør fra foreningen kommer forbi, eller ved at bruge DGI’s vejlederordning. Her kan en vejleder fra DGI komme og overvære en træning, og her komme med gode råd til, hvordan du kan udvikle dig som instruktør, træningen kan gøres bedre, eller måske bare lidt sjovere.

 

Det forventes selvfølgelig også at erfarne instruktører deltager aktivt i ordningen, og hjælper med at få nye instruktører godt ind i foreningen.

 
Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum