Viby IF - GymnastikKlubmodul henter siden
(1908) Acrobatik (6 - 40 år)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Acro opvisningshold(6+): Holdet er for børn og unge fra 6 - 40 år, både piger og drenge. Obs: Holdet er et udtaget hold. Udtagelsen finder sted efter de første 3 prøvetræninger, som finder sted den 13., 20. og 27. august. Hvis man ikke kommer på holdet, tilbydes der en plads på Aspirant acro. Til sportsacrobatik bygger vi seje pyramider, kravler og kaster med hinanden, springer og laver flot rytme. Alt dette gør vi til god musik, så vi til foråret kan vise den bedste opvisning frem flere steder. Sportsacro er en holdsport, så vi ligger et stort fokus på sammenhold og fællesskab. Samtidig udfordrer det både dit mod, din styrke og udholdenhed, som udvikles meget gennem sæsonen. Vi ligger vægt på at gymnasterne har det godt og har lysten til at komme til træningerne. På holdet bruger vi 6 acromåtter som det eneste, da vi bruger hinanden som redskaber. Lidt om trænerne: Den ene træner på opvisningsholdet er Maya. Hun er 18 år og har gået til acro i omkring syv år. Maya har i mange år gået til acro i Tilst. De seneste par år har Maya gået på både opvisningsholdet og konkurrenceholdet i Viby. Hun var træner sidste sæson og ser frem til endnu en. Den nye træner er Cecilie. Hun er 21 år gammel og har gået til acro i fire år, samt gået til gymnastik siden hun var lille. Hun har før været både hjælpeinstruktør og træner for gymnastikhold i Viby IF. På holdet har vi to hjælpetrænere, som gør et kæmpe arbejde for holdet. De hedder Johanne og Josefine og de har erfaring inden for både acro og gymnastik. De er to unge piger, som brænder for acro, at lære fra sig og at udvikle både sig selv som trænere og gymnasterne på holdet. Maya og Cecilie er frivillig træner for acroholdet, fordi de brænder for acro og elsker at arbejde med børn og unge. De elsker at se sine gymnaster til opvisninger, da de her virkelig kan mærke, at det betyder noget at være frivillig. Glæden i gymnasternes øjne og viljen til udvikling, er det fedeste.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 7 af 99 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 99 på venteliste til HOLD Acrobatik (6 - 40 år) ( 1908 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 4752 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 3 gange.

Pengene refunderes ikke.

Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum

Du finder os her

Viby IF GymnastikSkanderborgvej 2248260 Viby J61778217

Vigtige links

Indmeldelse Betingelser