Viby IF - GymnastikKlubmodul henter siden
(1907) Spring & Rytme (5 - 40 år)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Holdet er udtaget! Springholdet Viby er et udtaget springhold hvor der er stor fokus på hver enkelt gymnast og deres udvikling. Træningerne ligger mandag og torsdag. Mandag er rytme træning og fokus på krop og bevægelse hvor torsdag er springtræning med fokus på teknik, personlig udvikling og spring ud af røret. Derudover har vi weekendtræninger hvor vi får muligheden for at springe til grav. Der vil være ca 4-5 weekendtræninger., som er inklusiv vores traditionstur med overnatning til Rørth. Ud over dette går vi op i at alle har det sjovt og hyggeligt til træningerne, da det skal være sjovt at gå til gymnastik. Vi arbejder hen mod at tage til Festival del sole i Italien sommeren 2020 så der vil komme arbejdsweekender hvor vi kan tjene penge til turen, hvis man har lyst til at komme med. Vi bruger sæsonen på at bygge et opvisningsprogram op som kan vises til forårsopvisningerne i b.la. DGI, GYMdanmark, gæstehold til lokalopvisninger osv. Det er et krav at man deltager i opvisningerne, da vores opvisningsprogram bliver lavet ud fra hvor mange gymnaster vi er på holdet. Der vil være en betaling til holdkontoen på ca. 500 kr. som går til weekendtræninger, dragter, overnatning og opvisninger. Betalingen vil ligge i oktober. Minimum optagelses krav: Bane Baglæns: Araber Flik med lille hånd Bane forlæns: Kraftspring med lille hånd Trampolin: Hoftebøjet Rytmisk forståelse Trænerne er dedikerede trænere med mange års erfaring indenfor gymnastikken og trænerjobbet og de glæder sig til at komme i gang med en ny sæson. Vel mødt. Hvorfor er jeg frivillig. Camilla Nederby Gymnastikken har fyldt rigtig meget i mit liv siden jeg var 5 år gammel, jeg har altid elsket sammenholdet, hyggen og træningerne. Jeg kan ikke se en hverdag for mig uden gymnastik og det vil jeg gerne give til andre børn og unge som ligesom mig brænder for gymnastikken. Når jeg gør noget der få
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 1 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 1 på venteliste til HOLD Spring & Rytme (5 - 40 år) ( 1907 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 48 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 3 gange.

Pengene refunderes ikke.

Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum

Du finder os her

Viby IF GymnastikSkanderborgvej 2248260 Viby J61778217

Vigtige links

Indmeldelse Betingelser