Viby IF - GymnastikKlubmodul henter siden
(1906) Spring & Rytme (5 - 40 år)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Aspirant Springholdet (8+): Aspirantspring er et hold for drenge og piger på 8 år og opefter. Det er et hold for begyndere såvel som øvede gymnaster, til dem der aldrig har lavet gymnastik før, og dem der har dyrket det i flere år. Vi leger, kommer hinanden ved, nørder med de enkelte spring og giver den max gas i trampolinerne og på vores 18 meter airtrack. Vi kommer som udgangspunkt til at dele gymnasterne i to hold under noget af træningen, for at kunne møde den enkelte gymnast på det niveau han/hun har. Vi er dog et samlet hold, og vil altid lave opvarmning, lege, opvisninger og meget andet sammen. Holdet kan ydermere bruges som springbræt til at komme videre på Springholdet-Viby, hvis man hungrer efter endnu mere gymnastik. Holdet har 2 opvisninger i løbet af sæsonen, en forårsopvisning i DGI og selvfølgelig vores egen lokalopvisning. Der vil i løbet af sæsonen komme en enkelt egenbetaling til opvisningstøj. Bag holdet står et stærkt trænerteam, som ikke kan vente til sæsonstart, hvor der skal springes igennem, leges og hygge. Trænerteamet består af Julie og Victoria samt tre dygtige hjælpetrænere Michael, Julius og Josefine. Julie er 18 år gammel og holder sabbatår da hun lige er blevet student. Hun har dyrket både spring- og rytmegymnastik i 14 år, og har undervist i gymnastik i 5 år. Julie er frivillig i Viby IF fordi hun gerne vil dele sin glæde for gymnastik med sine gymnaster, og glæder sig til at komme til træning hver torsdag. Victoria er 22 år gammel og læser til lærer i Århus. Hun har undervist i gymnastik i 8 år, og har selv dyrket springgymnastik i 15 år i Viby IF gymnastik, hvor hun også sidder med i bestyrelsen. Victoria er frivillig i Viby IF fordi hun brænder for foreningslivet og er vild med at undervise i gymnastik. Vi glæder os til at komme i gang med den nye sæson!
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 3 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Spring & Rytme (5 - 40 år) ( 1906 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 480 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 3 gange.

Pengene refunderes ikke.

Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum

Du finder os her

Viby IF GymnastikSkanderborgvej 2248260 Viby J61778217

Vigtige links

Indmeldelse Betingelser