Viby IF - GymnastikKlubmodul henter siden
(1903) Motorik & bevægelse (0 - 6 år)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Vores motorik & bevægelses hold er til de mindste. Det er til dem som har krudt i måsen, klar på oplevelser, og til at flytte sine grænser, med leg og motoriske udfordringer.
Nogle af holdene er med mor/far, men de største skal gerne kunne slippe forældre af syne. Det også er her der begynder at blive lidt mere decideret spring/rytme gymnastik.
Læs mere
Puslingeholdet (4-6): På puslingeholdet vil vi lave en hel masse. Der vil være fart over feltet, med forskellige sanglege og lege, der vil blive arbejdet og leget med de grundmotoriske evner, som blandt andet hoppe, svinge, rulle og meget mere. Derudover skal vi selvfølgelig udfordres på redskabsbanen, gennem forskellige grundelementer, som balance, kolbøtter og vejrmøller. Vi bruger mange af gymnastiksalens redskaber som torvene, trampolin, og diverse skumting til at bygge en udfordrende redskabsbane. Vi er to trænere (gengangere fra sidste sæson, Malene på 22 år og Dorte på 42 år) og en hjælpetræner (Silke på 12 år) på holdet som alle glæder sig til at lave gymnastik med jeres børn. Vi har alle nydt godt af at der har været frivillige i vores respektive lokalforeninger, og er derfor klar på nu at give det videre til de kommende gymnaster, så de får samme mulighed og glæde ved at gå til gymnastik, som vi har haft. Vi håber at se jer til leg og spring på puslingeholdet. Silke, Dorte og Malene
Startdato
04.09.2019
Slutdato
28.03.2020
Pris
400,00 kr.
50% rabat fratrukket.

Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum

Du finder os her

Viby IF GymnastikSkanderborgvej 2248260 Viby J61778217

Vigtige links

Indmeldelse Betingelser