Viby IF - Gymnastik

Til forældre i VIF Gymnastik.
 
Vi ønsker at give jeres barn/børn nogle fantastiske oplevelser, ved at gå til gymnastik hos os. Det være sig både til den ugentlige træning, men også evt. ekstra arrangementer som afholdes i løbet af sæsonen.
For at dette kan lade sig gøre, gør vi hvad vi kan, for at alle instruktører og hjælpere er klar og friske til opgaverne, men det er også vigtig at børnene er klar, og det har vi også brug for jeres hjælp til.
Træningen:
Til den ugentlige træning, sørg da for at...
  • Dit barn er interesseret i at gå til gymnastik, og ikke blot kommer for at blive "passet".
  • Dit barn møder stabilt op til træning.
  • Dit barn møder op til tiden, og er omklædt til opvarmningens start.
  • Al gymanstik udføres i gynastiksko eller bare tær. (Både voksne og børn på familieholdene)
Ophold under træning for ikke gymnaster:
Det er op til de enkelte holds instruktører at bestemme om de ønsker publikum (inkl. forældre) til at overvære træningen.
Specielt op til opvisning vil mange hold helst træne uden publikum, så også forældrene kan blive overrasket, derfor beder vi jer altid respektere instruktørernes holdning hertil.
Telefon, kameraer mm.:
Hvis man sidder og overværer en træning, kan tiden godt blive lidt lang. Her er det selvfølgelig ok at gøre brug af PCer, tablets m.m., dog anmoder vi om at disse bruges uden lyd, og evt. samtaler udføres i et roligt stemmeleje.
Man er velkommen til at tage billeder af sit barn, så længe dette gøres fra sidelinjen og vi frabeder os alt brug af blitz, da dette kan have direkte forstyrrende effekt på både springer og modtager, også selv om det ikke er jeres barn som springer netop nu.
Respekter instruktørerne:
Det er holdets instruktør som har det fulde ansvar for den enkelte træning, og derfor også vurdere om nogen har brug for en pause. Skulle et barn virke ekstra forstyrrende, eller ukoncentreret, kan det blive nødvendig at barnet sidder ude og køler af et par minutter.
Skulle I have kommentar til træningen eller instruktørerne, beder vi jer afvente et passende tidspunkt i træningen, og henvende jer direkte til dem.
 
Hjemmetræning:
Ikke alle har samme forudsætning for at lave gymnastik, eller samme indlæringsevne. Man kan med fordel udvide træningen til simple øvelser i hjemmet. Selv om et barn går på et springhold, behøver man ikke at have en trampolin hjemme for at træne. Mange spring og udførsler kan trænes ved simple gulvøvelser, så har I lysten til det, spørg da endelig instruktørerne hvilke øvelser der vil være gode for netop dit barn.
 
Ris/ros:
Ros giver selvtillid, specielt til nye og unge instruktører. Så har du noget på hjertet så sig det endelig til dem.
Ligeledes er det også vigtig, at man blive gjort opmærksom på, hvis man har dummet sig, så også velberettet ris er velkommen.
Skulle det være på et niveau hvor I ikke mener at det er nok at snakke med instruktøren, er I altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum

Du finder os her

Viby IF GymnastikSkanderborgvej 2248260 Viby J61778217

Vigtige links

Indmeldelse Betingelser