Viby IF - Gymnastik

Nyt og spændende konkurrencehold i Viby IF :) !

Vi bestræber os på at starte et akrobatik-hold op i foreningen i sæsonen 15/16. Dette vil blive et konkurrencehold, hvor gymnasterne vil komme til at deltage i Jyske mesterskaber og Danmarksmesterskaberne i akrobatik. Det skal man dog på ingen måde lade sig skræmme af.
Akrobatik er både for store og små og alle er velkomne til at komme til prøve-træningerne i starten af sæsonen og se, om akrobatik kunne være noget for dem. Man skal dog fylde 7 i konkurrenceåret for at deltage ved konkurrencerne, hvilket vil sige, at man skal fylde 7 i 2016 for at kunne starte på holdet nu efter sommerferien.
Akrobatik er en meget alsidig og super sjov sport, idet det består af både balance, styrke, smidighed og spring. Denne alsidighed er med til at gøre akrobatik til en udfordrende og spændende sport, idet der altid er noget, man kan arbejde videre med og blive dygtigere til :)
For at give et bedre indblik i hvad akrobatik er og hvordan en konkurrence-rutine ser ud, har vi her et link til en konkurrence-rutine fra Jyske mesterskaber 2014:
 
Hvis I har yderligere spørgsmål eller ønsker at vide mere, så følg med i vores åbne Facebook gruppe, hvor i også er velkomne til at komme med spørgsmål og kommentarer.
 
I er også meget velkomne til at ringe eller skrive til en af de to instruktører:
Sofie Holm: Tlf: 28 91 61 53 E-mail: sofie.holm71@gmail.com
Karina Therkelsen: Tlf: 28 18 42 90 E-mail: karina_therkelsen@hotmail.com

Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum

Du finder os her

Viby IF GymnastikSkanderborgvej 2248260 Viby J61778217

Vigtige links

Indmeldelse Betingelser