Prøvetræninger og udtagelse til Acro opvisningshol
Tidspunkt
19.08.2020 kl. 00.00 - 19.08.2020 kl. 19.00
Sted
Viby Gymnasium - Store hal
Beskrivelse

Kom til prøvetræninger og udtagelse til Viby If Acro opvisningshold.

Udtagelse til holdet er:
Onsdag d. 12 august kl. 17-19 
Onsdag d. 19 august kl. 17-19
 
Sted: Viby Gymnasium (Den store hal).
 
Opvisningsholdet Acro(6+): Acro opvisningshold er et hold for børn og unge fra 6 – 40 år, både piger og drenge.
Til sportsacrobatik bygger vi seje pyramider, kravler og kaster med hinanden, springer og laver flot rytme. Alt dette gør vi til god musik, så vi til foråret kan vise den bedste opvisning frem flere steder.
Sportsacro er en holdsport, så vi lægger et stort fokus på sammenhold og fællesskab. Samtidig udfordrer det både dit mod, din styrke og udholdenhed, som udvikles gennem sæsonen.
På holdet bruger vi acromåtter som det eneste, da vi ellers bruger hinanden som redskaber.
Lidt om trænerne: Den ene træner på opvisningsholdet er Cecilie. Hun er 22 år gammel og har gået til acro i 5 år, samt gået til gymnastik siden hun var lille. Hun har tidligere både været hjælpeinstruktør og træner for gymnastikhold i Viby IF og var ligeledes træner for acro opvisningshold sidste sæson.
Den anden træner er Jannie. Hun er 23 år gammel og har også gået til acro i 5 år, samt er tidligere gymnast. Det er første år som træner på acro opvisningshold, men har tidligere erfaring som både hjælpeinstruktør og instruktør i Viby IF.
På holdet har vi to hjælpetrænere, der gør et stort stykke arbejde for holdet. De hedder Esther og Ida og de har begge flere års erfaring med acro. De er begge to unge piger, som brænder for acro, at lære fra sig og at udvikle både sig selv som trænere og gymnasterne på holdet.
Cecilie og Jannie er frivillig træner for acroholdet, fordi de brænder for acro og elsker at arbejde med børn og unge. De elsker at se sine gymnaster til opvisninger, da de her virkelig kan mærke, at det betyder noget at være frivillig. Glæden i gymnasternes øjne og
viljen til udvikling er det fedeste.
 
Det udtaget hold vil efter sidste udtagelsesdag blive offentliggjort på foreningens hjemmeside. Derefter sker tilmelding til holdet.  
 
Vi glæder os til se en masse nye som gamle ansigter
Viby IF Gymnastik